فایل word مقاله تاثير مصرف روي و پتاسيم بر درصد پروتئين و عملکرد دانه و کاه دوژنوتيپ گندم در شرايط شوري و قلياليت خاک و آب
ارد
بخشی از متن فایل word مقاله تاثير مصرف روي و پتاسيم بر درصد پروتئين و عملکرد دانه و کاه دوژنوتيپ گندم در شرايط شوري و قلياليت خاک و آب :
محل انتشار: دومین همایش ملی کشاورزی بوم شناختی ایران
تعداد صفحات:22
نویسنده(ها):
آذر مرشد – بخش خاک شناسی، دانشکده کشاورزی و دانشکده علوم دانشگاه شهید باهنر کرمحسین نقیبی – بخش شیمی، دانشکده کشاورزی و دانشکده علوم دانشگاه شهید باهنر کرمان
چکیده:
به دلیل قرار گرفتن استان کرمان در منطقه خشک آب وهوایی و وجود مقادیر زیادی آهک در پروفیل سـطحی خـاک، عموما خاک های کشاورزی این استان با مشکل شوری وقلیائیت مواجه بـوده وحـاوی درصـد زیـادی سـدیم وبـاکمبود روی می باشند . در این شرایط متوسط عملکرد گندم 2-1 تن در هکتار اسـت . بـر ایـن اسـا